Plejecenter Snorrebakken. Foto: Berit Hvassum

87 unge i kamp om fire job på plejecentre

87 unge mellem 13 0g 17 år søgte om at blive en del af kommunens nye tiltag, juniorjobbere på plejecentrene, og fire er nu valgt og er trukket i arbejdstøjet. Det oplyser kommunen.

Det er plejecentrene Lunden og Snorrebakken, der i disse dage byder velkommen til de fire unge, der endte med at besætte det der viste sig at være attraktive stillinger.

– Det har været nogle flotte ansøgninger, vi modtog, og derfor har vi også har været igennem en svær udvælgelsesopgave. Fantastisk at opleve den store interesse fra de unge. Vi ser nu frem til, hvad det kommer til at betyde for vores beboere, at vi får så unge folk med på holdet, fortæller tovholderne fra de to plejecentre ifølge en pressemeddelelse.

Tanken bag oprettelsen af tiltaget “Junior Jobbere” er at skabe interesse blandt unge for en fremtidig uddannelse inden for sundhedssektoren og ikke mindst at give beboerne på plejecenteret en god oplevelse.

– Junior Jobbernes opgave er udelukkende at gå ture, spille spil og gøre andre hyggelige ting med de ældre – lige som de ville gøre sammen med deres egen bedstefar eller bedstemor, fortæller kommunen.

Stillingerne til de unge i alderen 13 og 17 år, blev slået op i november sidste år.

– Viser det sig inden for det kommende år, at Junior Jobberne er en succes, er planen, at der kan ansættes Junior Jobbere på flere af øens plejecentre, lyder det fra kommunen.