Arkivfoto

30-årig påvirket bilist ramte hus og stakit i Rønne – og endte på taget i Nyker

En 30-årig mand fra Østerlars kørte onsdag aften galt på Ellebyvej i Nyker. Hans bil rullede rundt og landede på taget, og en ambulance blev sendt til stedet for at køre bilisten til Bornholms Hospital til undersøgelse.

Her viste det sig, at manden ikke var kommet til skade, men han var til gengæld påvirket af euforiserende stoffer og alkohol. Derfor blev der taget prøver, og manden blev sigtet, fortæller Bornholms Politi.

Politiet kunne herefter sammenligne bilen fra uheldsstedet med dele fra et uheld tidligere på aftenen, hvor man havde fået en anmeldelse om, at en bil var set køre hurtigt gennem rundkørslen på Haslevej i Rønne.

Bilen ramte i den forbindelse et stakit og et hus, men bilsten kørte fra stedet. Til gengæld efterlod han en baglygte og nogle plastikdele, og de matchede altså delene fra uheldet i Nyker, oplyser politiet i døgnrapporten torsdag.