Foto: Team Bornholm

Korfestival melder udsolgt for første gang – nyt arrangement på plads i pinsen

For første gang må Korfestival Bornholm melde udsolgt til festivalen, der afvikles i Kristi himmelfartsferien fra den 21. til 24. maj.

Over 700 sangere deltager i festivalen, der afvikles for 13. gang, og arrangørerne fra Team Bornholm fortæller, at arrangementet giver 2.000 ekstra overnatninger i den såkaldte skuldersæson.

De 20 deltagende kor kommer fra Sverige, Norge og Danmark, og for første gang deltager også et kor fra Island.

– Vores store og intensive markedsføring af Korfestival Bornholm, den meget fine respons på tidligere års festivaler og selve interessen for Bornholm har haft afgørende betydning for, at vi nu kan melde udsolgt, siger festivalens leder Jacob Lund, Team Bornholm, ifølge en pressemeddelelse.

En væsentlig grund til den store interesse for at deltage i festivalen tilskrives muligheden for, at deltagerne bliver indkvarteret samlet på Team Bornholms feriesteder.

– Det giver den helt rigtige ferie- og festivalstemning, når næsten alle husene er fyldt med glade sangere, lyder det fra Team Bornholm.

Festivalens første koncert er på Christiansø den 21. maj. Den store åbning finder sted om aftenen den 21. maj i Gudhjem, hvor byen bliver til ”Gudhjem Sangby”. Fredag den 22. maj vil der være koncerter på Kildebakken, Tejn, i Domen og på Hammershus, hvor korene giver smagsprøver på deres repertoire.

I Skt. Nicolai Kirke i Rønne holdes de to finalekoncerter den 23. maj, hvor der er plads til både korene og publikum, der har gratis adgang til alle koncerterne.

A/S Team Bornholm er arrangør af festivalen med Steffen Hyldig som musikalsk leder.

 

 

Foto: Team Bornholm

Ekstra festival i pinsen

På grund af den store interesse for Korfestival Bornholm har arrangørerne valgt at lave endnu en festival.

Den kommer til at ligge i pinsen, og der er allerede stor interesse for at deltage, oplyser Jacob Lund fra Team Bornholm.