NytŒårskoncerterne holder 10 års jubilæum i år. Foto: Jens-Erik Larsen

Der er stadig billetter at få til begge koncerter

Der er godt booket op til de to nytårskoncerter, som i weekenden bliver afviklet i Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge – men der er stadig billetter at få. Det fortæller Jørgen Lund Jensen, formand for Allinge-Sandvig Gymnastikforening (ASG).

– For mange er det en tradition at give en koncertbillet i julegave, så derfor sælger vi en del billetter op til jul, og så har vi solgt mange billetter i løbet af januar.

– Vi kan se, at folk har ændret ønsker i år, tidligere har vi haft udsolgt om lørdagen og ledige billetter om søndagen, men i år er det omvendt. Det står næsten lige, men vi har solgt flere billetter til koncerten om søndagen. Så der er stadig billetter at få til begge koncerter, siger Jørgen Lund Jensen.

Overskuddet fra nytårskoncerterne går til ASG’s sportslige ungdomsaktiviter hen over året.