Illustration: Niras

Billedserie: Sådan kan Kanondalen komme til at se ud

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras præsenterede på et stort borgermøde i går en række visualiseringer, der skal give et indtryk af, hvordan arealet ved Kanondalen kommer til at tage sig ud, hvis Rønne Havn overtager det.

Dog var der ingen vindmølleelementer på nogen af visualiseringerne.

Se billederne her:

 

Den massive folkelige modstand, som Rønne Havns ledelse må have frygtet at ramle ind i, da de traf beslutningen om at gå efter at omdanne det grønne område ved Kanondalen til havn, udeblev under mandagens borgermøde.

Rønneboerne i salen på Green Solution House udviste gennem det to en halv time lange debatmøde forståelse for havneudvidelsens potentiale – også selv om de taber et rekreativt område i processen.