Amtmandsgården. Foto: Allan Rieck

Udlejningen er i gang – men “det der med at lave det til et hotel, det er simpelthen et mareridt”

Det ligger stadig nogle måneder ude i fremtiden, at man kan spise sin aftensmad i Amtmandsgården i Rønne, men har man lyst til at overnatte i den historiske bygning i Storegade, eksisterer muligheden allerede.

Det fortæller Nis Staack, der er direktør i og medejer af Amtmandsgården ApS.

– Vi har ni værelser, hvor der er overnatning, siger han.

Det har været inde i overvejelserne at etablere hotel i ejendommen, men det har Nis Staack og hans kompagnon Malene Knudsen opgivet. I stedet lejer de værelserne ud via udlejningsportalen Airbnb.

– Det der med at lave det til et hotel, det er simpelthen et mareridt. Der er så meget bureaukrati og mærkværdige krav, som vi slet ikke kan forstå. Men hvis man laver det til Airbnb, så kan man gøre, hvad man vil. Så det er privat udlejning, siger Nis Staack.

Et opslag på Airbnb bekræfter, at der er ni værelser til leje i Amtmandsgården.

 

 

Udlejningen er i gang, og hvis tidsplanen holder, kan Nis Staack og Malene Knudsen inviterer de første spisegæster inden for i Amtmandsgården i begyndelsen af marts. De synes, at de er blevet taget godt imod af leverandører, håndværkere og naboer, så det har været en fornøjelse indtil videre. Arkivfoto: Allan Rieck