John Lønborg og Benny Hansen. Pressefoto

Køkkenkæde vender tilbage til Bornholm

Efter godt et års fravær vender Designa Køkken tilbage til Bornholm.

Køkkenkæden rykker ind på Borgmester Nielsens Vej i Rønne, hvor den åbner ny butik den 1. februar. Bag den nye butik står et makkerpar med mange års brancheerfaring, fremgår det af en pressemeddelelse.

Designa lukkede sine aktiviteter på Bornholm i slutningen af 2018, men stigende efterspørgsel og et generelt voksende marked på øen får kæden til at vende tilbage for fuld styrke med Benny Hansen og John Lønborg ved roret. De har begge mange års erfaring fra køkkenbranchen og har arbejdet sammen hos HTH og senest Kvik.

Med indtrædelsen i Designa-kæden tager de springet til at få foden 100 procent under eget bord.

– Benny og jeg har arbejdet sammen i en lang årrække og har løbende delt tanker om at begynde som selvstændige. Da muligheden for at åbne en ny butik sammen med Designe så opstod, var der relativ kort beslutningsproces for os begge, fortæller John Lønborg i pressemeddelelsen.

Benny Hansen tilføjer, at kædens koncept passer perfekt til makkerparret, da det er bygget op som en partnermodel, hvor de er herre i eget hus og har relativt vide rammer. Hovedkontoret hjælper med salg, markedsføring og drift.

I 2018 fik Designa nye ejere, og tilbagekomsten til Bornholm er en vigtig brik i udrulningen af en ny vækststrategi.

– Bornholm er et attraktivt handelsområde for os med et stort potentiale, og vi er rigtig glade for, at vi nu igen er tilbage på øen, siger administrerende direktør Erik Høj i pressemeddelelsen.