Max. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Max havde succes i julen – nu tager den en ekstra tørn i Kattegat

Hurtigfærgen Max sejler i sommerhalvåret mellem Rønne og Ystad for Bornholmslinjen. Men i julen var den med i en satsning for Molslinjen, hvor man havde fire hurtigfærger i sving. Det resulterede i flere gæster end nogensinde, og det får rederiet til at lade Max tage en ekstra tørn i Kattegat i det nye år.

Det oplyser Molslinjen i en pressemeddelelse.

Normalt sejler Molslinjen med to færger i årets første måneder, men det har man nu udvidet til tre.

– Vi testede markedet med fire færger i de travleste juledage, og det blev taget rigtigt godt imod af vores gæster, som gav os den største juletrafik i Molslinjens historie. Det har givet os blod på tanden, så vi nu fortsætter med at holde kapaciteten højere end normalt, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, ifølge pressemeddelelsen.

Max blev i julen sat ind på præcis de tidspunkter, hvor efterspørgslen var størst, og det betød, at juletrafikken steg med 12 procent i forhold til året før.

– 88 procent af alle tilgængelige billetter på den ekstra hurtigfærge blev solgt til julerejsende, fortæller Molslinjen.

– Frekvens og pris afgør folks rejsemønstre hos os. Derfor tøver vi heller ikke med igen at sætte Max ind som ekstra færge fra på mandag den 13. januar 2020, siger Jesper Skovgaard.

Max er tilbage med første afgang i Østersøen den 3. april.