Arkivfoto: Torben Østergaard Møller

Bornholms Brand forventer skader for 500.000 kroner

Forsikringsselskabet Bornholms Brand har mandag formiddag modtaget de første anmeldelser om skader efter søndagens blæsevejr.

Anmeldelserne kommer fra kunder fordelt over hele Bornholm, fortæller forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

– Det drejer sig især om skader på tage, hvor teglsten er blæst ned og har skadet for eksempel vinduer og biler. Flere kunder har desuden fået skader på deres skorstene. Hos en kunde er hegnet væltet, og andre steder på øen er døre blæst op og i stykker, lyder det fra Bornholms Brand.

– Vi har allerede fået de første anmeldelser, og erfaringerne siger, at vi ender med 40-50 anmeldelser om skader efter søndagens stormvejr. Vi forventer, at skadeudgifterne som følge af stormen vil kunne løbe op i nærheden af 500.000 kroner, fortæller skadechef i Bornholms Brandforsikring, Jakob Storm.