Foto: TV2

Tinka i Tidende: Det tog fem sekunder at beslutte mig

Velkommen til Tinkas julekalender på Tidende.dk:

4. Hvor lang tid brugte du på at overveje, om du ville være med i endnu en julekalender?

– Puha, denne gang tog det mig ikke meget mere end fem sekunder. Men det var måske ikke super gennemtænkt, da optagelserne var i 9. klasse og gik fra 14. januar og til 1.maj. Jeg skulle op til første skriftlige afgangseksamen den 6. maj, så der var ikke mange dage til at læse op på pensum.

 

 

Josephine Chavarria Højbjerg er opvokset i Rønne, men sin unge alder til trods er hun allerede kendt over det ganske land fra de tv- og filmproduktioner, hun har spillet med i.

Tænder man for TV2 i december, kan man opleve hende i årets julekalender ”Tinka og Kongespillet”, hvor Josephine spiller hovedrollen som nissen Tinka.

Samme rolle spillede hun i 2017 i ”Tinkas Juleeventyr”.

Hun er 16 år gammel og indledte allerede som otteårig sin skuespillerkarriere, da hun var med i DR-børneserien ”Pendlerkids”. Senere har hun været med i DR-serien ”Klassen” og i ”Bubbers Juleshow”, hun har medvirket i nogle afsnit af krimiserien ”Broen III”, ungdomsserien Første gang og spillet med i ungdomsactionfilmen ”Hacker”, hvor hun havde en af hovedrollerne.