Arkivfoto: Berit Hvassum

Torvehallen har masser af Hallegaard-kød hængende – bag lås

Den mest synlige forbindelse mellem Torvehal Bornholm og Hallegaard var det slagteriudsalg, Hallegaard stod for, indtil det stod klart, at en konkurs i Hallegård Drift var uundgåelig. Men det er ikke den eneste forbindelse.

– De har et modningsrum ude hos os, som lige nu er aflåst, fortæller Trine Køhlert fra Torvehal Bornholm.

I modningsrummet hænger skinker, pølser og andre kødvarer, som skal modne, inden de kan sælges og spises. Hvad der skal ske med rummet om varerne i det, ved Trine Køhlert ikke.

– Det er lidt uvist. Der hænger rigtig meget derinde, men det er ikke noget, der er færdigt, og som bare kan tages ud og sælges eller spises, som det er nu. Hvad der sker med det, ved jeg ikke, siger hun.

Som ansvarlig for hverdagen i torvehallen sørger hun for, at modningsrummet kører, og der er den temperatur, der skal være.

– Så må vi se. Så regner vi med, at der kommer nogen og henvender sig og siger, at de har tænkt sådan og sådan. Det er lidt ude af vores hænder i og med at det er deres lejemål, fortæller Trine Køhlert.