Arkivfoto: Allan Rieck

Spejdere sælger juletræer

En af julens mange traditioner er, at det i Rønne er muligt at købe sit juletræ hos byens blå spejdere fra Det Danske Spejderkorps. Det gør sig også gældende i år, hvor spejderne vil være på plads på Laksetorvet både den 7. og den 14. december.

For byens borgere er det en lejlighed til at få købt et juletræ og måske endda få det bragt hjem. For spejderne er det en mulighed for at optjene point, som senere kan veksles til tilskud til 1. Rønne Trop og Floks sommerlejr næste år. Resten af overskuddet fra juletræssalget går til gruppens normale spejderarbejde.

Spejdergruppen opfordrer alle, der har trailere til at melde sig til udkørsel, da hjemtransport af kundernes træer er en af årsagerne til, at juletræssalget plejer at være en succes. For at stille med bil til udbringning bliver man belønnet med et gratis træ.