Foto: Berit Hvassum

Skt. Nicolai arrangerer juleaften for 120 i Sagahuset

Alle skal have mulighed for at mærke den glæde, det er at holde juleaften sammen med andre. Det er tanken bag den årlige festligholdelse af juleaften i Sagahuset, og i år er ingen undtagelse. Det fremgår af sognebladet Skt. Nicolai-Nyt.

Juleaften i Sagahuset er på mange måder en traditionel fest med julemad, sang, dans omkring træet, oplæsning af juleevangeliet, julemand og små julegaver. 120 deltagere er der plads til, og der plejer at være fuldt hus. Mange slags mennesker er med, og de har det til fælles, at de har viljen til at være sammen med andre og til at bidrage til en god og rar stemning.

Festen bæres af de mange frivillige hænder, som tager imod, serverer, pakker gaver og vasker op. Kunne man tænke sig at være frivillig hjælper, tilmelder man sig hos kordegn Martin Sørensen. Hurtig tilmelding er vigtig af hensyn til overblik og planlægning. Den årlige julefest bæres også af bidrag fra foreninger og erhvervsdrivende. Julemaden betales af overskuddet fra Odd Fellow Logens julekoncert.

Små eller store pengebeløb er fortsat kærkomne til denne julefest for dem, der ikke ønsker at sidde alene juleaften.