Foto: Berit Hvassum

Lea deler begejstring for Ekkodalen: Vi får endnu mere fantastisk natur

Miljøminister Lea Wermelin (S) viser i en skriftlig udtalelse til Bornholms Tidende, at hun er helt på linje med den foregående regering i sagen om Ekkodalens Moser:

– Vi står midt i en naturkrise, og der er behov for, at der kommer meget mere fokus på at forbedre naturen i Danmark. Regeringen har lige sat gang i arbejdet med en ambitiøs natur- og biodiversitetspakke og naturgenopretningsprojektet i Ekkodalen er et godt eksempel på, hvad vi kan gøre, skriver Lea Wermelin.

– Her bliver drænet landbrugsjord til ny natur, så vi får endnu mere fantastisk natur i Ekkodalen. Vilde dyr og planter med flere sjældne arter vil få bedre forhold, og for os bornholmere og turister vil der komme nye naturoplevelser.