Foto: Berit Hvassum

22 stillinger nedlagt: Det er ikke en sjov situation

– Vi har nedlagt 22 stillinger. Medarbejderne fik besked i sidste uge.

Det oplyser Kristian Sørensen, administrerende direktør hos Born Fiber.

Internetvirksomheden i Bymarken i Hasle varslede midt i november, at op imod 25 medarbejdere ville blive afskediget, fordi det store anlægsarbejde med at etablere fibernettet på Bornholm stort set er overstået. Der har siden kørt en proces efter reglerne om massefyringer.

– Jeg synes, at medarbejderne efter omstændighederne har taget det godt. Det er selvfølgelig ikke en sjov situation. Der er en masse medarbejdere, der er kede af at forlade forretningen om lidt, og en masse medarbejdere, der er kede af ikke at skulle være kollegaer mere, siger direktøren.

– Vi prøver alle at have fokus på at komme godt videre og få sagt farvel til hinanden på en ordentlig måde, slutter Kristian Sørensen.