Foto: Jens-Erik Larsen

Ginproducent overtager lagerhal: Byttehandel på Brovangen

De bytter ejendomme på Brovangen i Aakirkeby i disse dage, og det skyldes, at ejeren af Birkelund Auto og Anti-Rust har købt en restaurant i Snogebæk.

Mogens Andersens kompleks i industrikvarteret på Brovangen består af fire større bygninger, som blandt andet er blevet brugt som værksted, udstillingslokaler og lagerrum.

Disse afhændes nu i forlængelse af, at Mogens Andersen og hans hustru for kort tid siden annoncerede, at de havde købt Henrik og Sopha Nersts hæderkronede restaurant Æblehaven i Snogebæk med planer om at etablere pangekage- og ishus.

Køber stort ind

Under forhandlingerne kom det frem, at ginfabrikanten stod og manglede lagerplads, og derfor røg en af Mogens Andersens lagerhaller med i handlen.

Det kunne ikke være mere praktisk, for Wild Distillery, som åbnede i august, ligger også på Brovangen, og hallen skal blandt andet bruges til opbevaring af Nersts tomme flasker, emballage og gindestilleriets salgsvogn.

– Det kan jo bedre kan betale sig at købe stort ind, siger Henrik Nerst.

 

 

Travlt efterår

Nerst har i øvrigt haft travlt siden åbningen i august. Dels fordi firmaets helt specielle flatbed-printer ikke virker, som den skal, dels fordi Henrik Nerst har rejst land og rige tyndt for at lancere sit nye bornholmske gin-sortiment.

– Jeg er lige kommet hjem fra ginfestival i London, og det bliver min søn der tager til Hillerød i weekenden (til messen Bornholm i Hillerød, red.), fordi jeg har et kundemøde i Berlin.