Arkivfoto

58 virksomheder tager til Hillerød: Hjertet brænder for Bornholm

58 bornholmske virksomheder er klar til at forkæle nordsjællænderne med lækkerier og masser af gode tilbud i den kommende weekend, når et samlet Bornholm tager til Hillerød. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Destination Bornholm.

Arrangementet i Hillerød er afløser for det hedengangne juleskib, som i mange år lagde til i først København og siden Køge.

For at nå ud til så mange mennesker som muligt, er Royal Stage – det tidligere Frederiksborg Centret –  og Destination Bornholm gået sammen om otte siders omtale af Bornholm, som er blevet bragt i flere lokalaviser i Nordsjælland.

Avisen, der også indeholder en oversigt over hvem de besøgende kan møde i weekenden, blev udsendt i uge 47 til 60.000 husstande. Med dette tiltag håber begge parter at det flotte besøgstal fra sidste år bliver overgået, lyder det i pressemeddelelsen.

– Mit hjerte brænder for Bornholm, og jeg vil derfor gerne være med til at udvide kendskabet til Bornholm og de kvalitetsprodukter, der er på øen. Jeg er i øvrigt stolt over at den første udstilling i vores nye arena er med Bornholm i fokus, siger bornholmeren Carsten Larsen, der er direktør for Royal Stage.

Arrangementet finder sted lørdag klokken 10-17 og søndag klokken 10-16.