Pressefoto

Ny sommerrute: DAT flyver direkte til Aarhus

En direkte rute mellem Bornholm og Aarhus er blandt de nye tiltag i flyselskabet DAT’s sommerprogram.

På torsdage, lørdage og søndage går turen til og fra Aarhus Airport på en flyvetur, der tager en time og fem minutter.

Og aarhusianerne har noget at glæde sig til, lyder det i en pressemeddelelse fra Aarhus Airport.

– Vores strategiske fokus på at udvide rutenettet har nu nået Bornholm. I tråd med østjydernes efterspørgsel har vi valgt at åbne ruten til Bornholm i samarbejde med DAT. Ruten vil gavne de mange rejsende, der hvert år holder sommerferie på Bornholm, som nu har mulighed for at flyve direkte fra Aarhus Airport til Rønne lufthavn på Bornholm, siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Den nye rute er flyselskabet første rute direkte mellem Bornholm og Aarhus, og Pernille Kofod Lydolph lover jyderne, at der venter dem noget godt.

– Danskerne vælger i stigende grad at tage på ferie til Bornholm. Den nye rute fra Aarhus Airport betyder, at endnu flere danskere kan nyde en idyllisk sommerferie på solskinsøen. Hos Destination Bornholm er vi glade for, at DAT og Aarhus Airport ser gode muligheder i Bornholm som feriedestination for de jyske feriegæster, direktøren for Destination Bornholm.