Povl Anker sejler søndag: Express 1 tager kun første dobbelttur

Også i morgen, søndag, ser der ud til at blive stærk blæst på Bornholm. Det har man allerede taget konsekvensen af hos Bornholmslinjen, der fra og med afgangen klokken 11.30 fra Rønne sætter Povl Anker ind i stedet for Express 1.

Hurtigfærgen sejler dagens første dobbelttur: Fra Rønne klokken 5.30 og tilbage fra Ystad klokken 7.30.

Så tager 42-årige Povl Anker ellers over resten af dagen: Klokken 11.30 og 18.30 fra Rønne – og klokken 15 og 22 fra Ystad. Den første afgang fra Rønne bliver fra Krydstogtskajen, den anden fra færgeleje 3, hvor Køge-færgen Hammershus plejer at ligge.

Som de fleste bornholmere ved, lidt mere fordobler færgeskiftet overfartstiden fra Express 1’s en time og 20 minutter til Povl Ankers to timer og 45 minutter.