– Vi tilgodeser vinterturismen og ikke mindst bornholmerne, siger Ingrid Kofod Larsen, formand for Martin Andersen Nexøs Mindestuer. Foto: Jens-Erik Larsen

Events og vinterturisme: Mindestuer skal summe af liv

KULTUR

Selv om de fleste turister snart er rejst hjem for i år, så vil der fortsat være liv og lys i Martin Andersen Nexø museet i Nexø, fortæller Ingrid Kofod Larsen, formand for Martin Andersen Nexøs Mindestuer.

 

De kommende måneder
vil der være mulighed for
at få små spændende
oplevelser i huset

 

Museet har haft en god sommer med fremgang i besøgstallet og spændende events.

– Vi har haft foredrag og fortællinger i haven og i vaskehuset. Vi har haft spændende besøg af Iben Mondrup, Jens Anker Jørgensen og Henrik Yde. Vores hus har summet af liv, og det skal det fortsat, siger Ingrid Kofod Larsen.

Museet er nemlig stadig åbent for besøg, og vil holde åbent hver fredag fra 13-16 og for grupper ved forudbestilling.

– Vi tilgodeser vinterturismen og ikke mindst bornholmerne. Vi laver små events i huset, fortæller Ingrid Kofod Larsen.

Fortælling i november

Første vinter-arrangement vil være onsdag den 4. november. Her vil Anne Mette Gade Kruse fortælle den gribende novelle Livsslaven.

Den fortælles to gange, klokken 17 og 18.30. Grundet covid-restriktioner er der begrænset deltagerantal, og derfor gælder først til mølle princippet. Museet byder ved den lejlighed på kaffe, kage og naturligvis mulighed for at se museet i forbindelse med oplæsningen som en del af billetprisen.

– Bestyrelsen arbejder med flere ideer, så de kommende måneder vil der være mulighed for at få små spændende oplevelser i huset. Bornholmere og turister skal lære vores store forfatter Martin Andersen Nexø at kende. Han er stadig aktuel. Hans budskab om, at vi skal behandle hinanden ordentligt, er desværre et budskab, vi stadig bør reflektere over, mener museets formand, Ingrid Kofod Larsen.

Martin Andersen Nexøs Mindestuer. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen