Mica Framvig var hurtigste kvinde i årets nødudgave af Almindingsløbet. Foto: Mette Holm Hansen

Hurtigste kvinde var glad for at kunne løbe på sin ferie

LØB

I årets nødudgave af Almindingsløbet kårede man for første gang i løbets historie ikke en vinder. Af resultatlisten fremgår det dog, at der blev løbet ganske hurtigt alligevel.

Sidste års vinder, Alex Mogensen fra løbeklubben SÅN, topper ikke overraskende listen med hurtigste tid på 26.02 minutter. Hos kvinderne løb dagens hurtigste, Mica Framvig fra København, næsten lige i armene på bladets udsendte.

– Jeg er faktisk på ferie herover, og jeg kan godt lide at løbe løb, så jeg tjekkede lige, om der var noget, og det var der, puster Mica Framvig.

Almindeligvis gør Mica Framvig det bedst indenfor OCR-løb, Obstacle Course Racing, som er løb med forhindringer undervejs.

– Det løber jeg normalt, men jeg er gået over til at løbe en masse trailløb også, siger OCR-løberen, der dog blev udfordret ganske pænt på dagens 8 kilometer lange rute, selv om den var uden forhindringer.

– Det var fantastisk terræn at løbe i, og jeg kender jo overhovedet ikke ruten, så da det først gik op ad til at starte med, tænkte jeg, gad vide hvor lang tid, det bliver ved med at gå op ad, men så gik det rigtig meget ned ad igen, og så vidste jeg, at det ville komme til at gå op ad igen på et tidspunkt, og det gjorde det så også. Men det var en rigtig fed rute, lyder det fra Mica Framig.

Ligesom så mange andre løbere med ambitioner glæder hun sig til, at hun for alvor kan komme ud at konkurrere.

– Jeg er vant til at deltage i OCR-løb hveranden weekend, så lige nu brænder jeg bare for at komme ud at løbe løb, så det er så fedt, at der bliver lavet et løb som det her, også selv om det er med flyvende start, siger Mica Framvig.

Mica Framvig løb på 37 minutter og 15 sekunder. Blot 23 sekunder efter i resultatlisten finder man Vikings Lotte Helms, så havde det været et almindeligt race, hvor de to kvinder var startet side om side, var udfaldet måske blevet et andet end i nødudgaven af Almindingsløbet.

Efter dagens hurtigste Alex Mogensen fulgte de to Nyvest-løbere Jacob Seerup Kirkeby og Nikolaj Mortensen med fine tider på 29.29 og 29.33 minutter.