Foto: Jens-Erik Larsen

Må vi åbne før 1. august?

Ifølge planen skulle Klemensker Svømmebad være åbnet lørdag den 20. juni. Åbningen er pt. sat på standby på grund af coronavirus, indtil Folketinget har truffet en beslutning med hensyn til genåbning af svømmehaller og badelande. Det skriver Klemensker Svømmebads formand for bestyrelsen Henrik Wraae Schwarz i et opslag på svømmebadets facebookside.

– Vi har kontaktet myndighederne og forespurgt til, hvorvidt vi kan åbne eller ej. Svaret er, at som det ser ud i dag, får vi ikke lov til at åbne før tidligst den 1. august 2020.

Situationen udvikler sig dog dag for dag, og der tales nu i medierne om, at blandt andet svømmehaller, badelande og lignende muligvis bliver en del af de forhandlinger, der kommer i uge 21, skriver Henrik Wraae Schwarz.

Lige nu afventer bestyrelsen forhandlingen i Folketinget, men Henrik Wraae Schwarz oplyser, at de i den kommende weekend begynder at gøre bassinet klar.

– Skulle vi være så heldige, at vi kan åbne som planlagt lørdag den 20. juni 2020, vil der sikkert være nogle retningslinjer der skal overholdes, og det håber vi i så fald, at vi kan løse, men det kræver formentlig nogle ekstra frivillige, skriver han.