Direktør Peter Haase, NaturBornholm. Foto: Jacob Jepsen

NaturBornholm fylder 20 år og sælger pengegaver til sig selv

16. maj fylder NaturBornholm 20 år, og aktivitetscentret i Aakirkeby havde gjort klar til en større fejring, der på grund af forsamlingsrestriktionerne ikke kan finde sted lørdag.

“På NaturBornholm havde vi set frem til at kunne indbyde til fest og masser af aktivitet på 20-års jubilæumsdagen, men coronasituationen har selvsagt sat en stopper for den fornøjelse. I stedet for at slå dørene op for sæson 2020 den 1. april, har NaturBornholm ligesom alle andre kulturinstitutioner været lukket for besøg. Normalt har vi omkring 4.700 besøgende i april måned og 6.500 besøgende i maj,” skriver Peter Haase i en pressemeddelelse.

Det fraværende billetsalg i de to forårsmåneder betyder ifølge Peter Haase en manglende indtægt på 850.000 kroner. I forsøget på at skabe nogen indtægter udbyder NaturBornholm på sin hjemmeside pengegaver til sig selv, og i bedste fødselsdagsstil kan man støtte med enten 200-300 kroner, der “kan fratrækkes på selvangivelsen”, som Peter Haase gør opmærksom på.

Det er direktørens plan at slå dørene op i begyndelsen af juni, meddeler han desuden.

“Og vi glæder os til at tage imod både sommergæster og alle jer lokale. Vi får virkelig brug for, at alle vores trofaste støtter bakker op, så vi kan se frem mod de næste 20 år,” slutter han.