JF Data på Håndværkervej. Foto: Jens-Erik Larsen

Nyt teleerhvervscenter åbner i Rønne

TDCs erhvervscenter på Bornholm lukkede den 30. april, men de lokale virksomheder skal ikke vente alt for længe på support. Ifølge en pressemeddelelse fra JF Data åbner ny televirksomhed i efteråret 2020 en afdeling på Bornholm, hvorfra de vil levere og supportere tele-løsninger baseret på bl.a. TDC’s mobilnetværk.

Det er Lars Falk, ejer af JF Data, der har været med til at få den nye virksomhed til Bornholm. Som indehaver af øens største it-virksomhed har han de seneste dage oplevet stor frustration hos de lokale efter TDC’s udmelding.

”Det er uhensigtsmæssigt for virksomhederne, at de ikke længere kan få hurtig hjælp på Øen. De har brug for lokalkendskab og kendskab til deres specifikke løsninger. Det kan en vilkårlig medarbejder i et callcenter på Sjælland ikke give,” forklarer Lars Falk i en pressemeddelelse.

Den nye virksomhed kommer til at have kontor hos JF Data i Rønne, og målet er at skabe Bornholms stærkeste IT-hus på tværs af de to virksomheder.

Den nye virksomhed slår officielt dørene op den 1. oktober, men allerede fra 1. august vil der være mulighed for at få hjælp til de problemer, der ikke kan vente.

Af konkurrencemæssige hensyn kan navnet på den nye virksomhed ikke offentliggøres endnu.