Nalle og sønnen Tim har udtænkt et iværksættervenligt salgstilbud for at skaffe en ny ejer til Din Tøjmand i Aakirkeby. Foto: Jens-Erik Larsen

Nalle giver 100.000 kroner i rabat til iværksætter

Nalle – med det civile navn Ronald Nybro Hansen – har drevet tøjbutik i Jernbanegade i Aakirkeby i over 40 år. For to år siden satte han hele ejendommen, det vil sige privatboligen ovenpå og tøjbutikken i stuen, til salg, med henblik på at trække sig tilbage. Men det er endnu ikke lykkedes at finde en køber til ejendommen i Jernbanegade.

Derfor har han sammen med sønnen Tim strikket et tilbud sammen, som er rettet mod unge iværksættere: Et afslag på 100.000 kroner på den i forvejen nedsatte salgspris, opstartshjælp og en skræddersyet webshop til butikkens nye ejer til en værdi af 30.000 kroner.

“Jeg har et brændende ønske om, at en familie, en iværksættersjæl og/eller et par, vil drive en butik videre i lokalerne – også selvom det er i en helt anden branche end tøjbranchen“, skriver Nalle på opslaget, der blev lagt op på facebook i sidste uge.

Siden er opslaget delt næsten 500 gange, og der har også været et par stykker forbi for at kigge på lokalerne.

Indtil videre er tilbuddet kun delt på Bornholm, men i næste uge lægger Tim Nybro Hansen desuden opslaget op på LinkedIn, så det når ud til resten af landet.

– Vi har været begrænset af at ejendommen er sat til salg som erhvervsejendom. Det skal også ud til private, siger Tim Nybro Hansen, der er selvstændig webdesigner.

Ejendommen er til salg for 1.495.000 kroner.