Karen Bladt. Foto: Berit Hvassum

Karen Bladt er ny formand for Business Center Bornholm

Direktør for Hasle Refractories, Karen Bladt, er ny formand for Bornholms Erhvervsråd og bestyrelsen for Business Center Bornholm. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Karen Bladt afløser Peter Vesløv fra Beck Pack Systems, som efter næsten syv år på posten har ønsket at stoppe.

– Vi har en kæmpe opgave foran os. Store dele af det bornholmske erhvervsliv står lige nu i en historisk krise på grund af covid-19, og vigtigste prioritet er at komme godt om på den anden side, siger hun ifølge pressemeddelelsen.

– Her spiller BCB med deres vejledning en meget stor rolle. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister blikket for det fortsatte lange seje træk med at udvikle det bornholmske erhvervsliv, også på den anden side af Corona krisen. Business Center Bornholm skal medvirke til at bevare, udvikle og skabe arbejdspladser. Her mener jeg, at nøgleordene er bæredygtighed, digitalisering og eksport. Samtidig skal BCB understøtte, at bornholmske virksomheder fortsat kan uddanne og tiltrække kompetente medarbejdere. Der er nok at tage fat på.

Karen Bladt er 53 år og uddannet civilingeniør. Hun har siden 2003  drevet Hasle Refractories med sin mand, Michael Bladt.