Møllen i Gudhjem.

Håndværket i Gudhjem Mølle åbner i Kristi himmelfartsferien

I Kristi Himmelfartsferien åbner Håndværket i Gudhjem Mølle med et bredt udvalg af bornholmsk kunsthåndværk.

Håndværket viser et udsnit af den bornholmske kunsthåndværkerscene netop nu, og i møllen kan opleves håndlavede unika produkter og brugsting i keramik, glas, smykker, tekstiler og meget andet.

Det er Arts and Crafts Association Bornholm, ACAB, der står bag butikken, og i år er 20 udstillere med.

Butikken åbnede for dørene til den nye butik og samlingssted for kunsthåndværk for første gang i 2019 og nu fortsætter successen med endnu flere udstillere.

Håndværket skulle have åbnet allerede i påsken, men på grund af coronakriseb måtte åbningen udsættes, og nu er det muligt at åbne op på Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 21. maj efter alle gældende forholdsregler.

– Vi har i de sidste par uger arbejdet hårdt på at gøre butikken i Møllen klar til åbning, og vi glæder os til at byde besøgende velkommen. Denne gang bliver det i en længere periode med endnu flere produkter og kunsthåndværkere, siger formand for Arts & Crafts Association Bornholm, Maja Frendrup, i en pressemeddelse.

Håndværket udvider i år åbningstiderne. Butikken holder åbent i resten af forårets miniferier og helligdage, alle dage i skolernes sommerferie samt fredage og lørdage i september måned.