Majbritt Tønnesen tiltræder 1. juni som direktør for Bornholms Boligselskab.

Bornholms Boligselskab har fundet ny direktør

Majbritt Tønnesen bliver ny direktør for Bornholms Boligselskab. Hun tiltræder 1. juni, oplyser det almennyttige boligselskab i en pressemeddelelse.

52-årige Majbritt Tønnesen har en baggrund i banksektoren, og hun har tidligere arbejdet i Danske Bank i København samt hos BG Bank og Nordea på Bornholm. Siden 2015 har hun været selvstændig med konsulentvirksomheden Kapital4you, som i forbindelse med hendes nye stilling vil blive afviklet.

“Majbritt Tønnesen har stor erfaring indenfor ledelse og økonomi, som boligselskabet fremover vil drage god nytte af. Med sit store kendskab til det bornholmske samfund vil hun fortsætte den positive udvikling, som boligselskabet er inde i,” står der i pressemeddelelsen.

Tidligere direktør Ole Schou Mortensen annoncerede i januar, at han trak sig tilbage. Det skete, kort efter kommunalbestyrelsen havde sikret finansieringen af 45 nye ungdomsboliger på Smallesund i Rønne. Han har fungeret som fungerende direktør de seneste måneder sideløbende med sit nyt job. Bornholms Boligselskab har kontor i Nexø og har afdelinger på hele øen.