Naturstyrelsen Bornholm åbner tre teltpladser for overnatning. Arkivfoto

Tre nye teltpladser på Bornholm

NATUR

Naturstyrelsen Bornholm åbner nu tre teltpladser for overnatning. Og det er gratis.

Corona-krisen får mange danskere til at ændre ferieplaner. Miljøminister Lea Wermelin udvider derfor mulighederne for gratis overnatning i 77 statsskove i hele Danmark, hvor man kan slå sit telt op for en nat.

– Vi bruger naturen rigtig meget i denne særlige tid, hvor der er behov for plads og højt til loftet. Mange vil holde sommerferie herhjemme, og der er plads til alle, hvis vi blot spreder os. Det giver en stor fleksibilitet at kunne slå sit telt op og få en primitiv overnatning i endnu flere skove landet over. Det betyder, at endnu flere danskere kan gå på opdagelse i vores natur, siger miljøminister Lea Wermelin.

Udover teltpladsen i Rø Plantage åbnes nu også følgende teltpladser for gratis overnatning: Almindingen mellem Bolsterbjergvej og Åsedamsvej, Blykobbe Plantage nord for Sandegårdsvej og Lynggårdsskoven i Pedersker.