Pressefoto

“Skov og Ballade” er aflyst i 2020: Samme revyhold vender tilbage i 2021

Sommerrevyen i Kyllingemoderen i Almindingen i 2020 er aflyst, men allerede nu har hele revyholdet sagt ja til at medvirke i 2021, oplyser revyen i en pressemeddelelse.

Lars Knutzon bliver revyens instruktør, og på scenen kan publikum opleve Gunvor Reynberg, Søren Hauch-Fausbøll, Joakim Lind Graae Tranberg og Alice Carreri som kapelmester.

Forberedelserne til sommerens revy gik i gang umiddelbart efter afslutningen af sidste års revy. En revysæson, der blev en kæmpe succes, og hele holdet havde glædet sig til endnu en gang at kunne byde bornholmerne og ø-gæster velkommen til revy

– Revyen er et hjertebarn for os, og det er noget helt specielt for os alle at spille revy på Bornholm. Der er så meget kærlighed og opbakning fra publikum og hele øen, så det gør ubeskriveligt ondt at skulle aflyse, siger den ene af de to revydirektører, Søren Hauch-Fausbøll, i pressemeddelelsen.

– Nu tænker vi fremad og glæder os til revyen i 2021, tilføjer han.

Holdet bag Bornholms Sommerrevy har krydset alt og ventet i håb om, at der til sommer igen kunne laves revy i Kyllingemoderen. Men man måtte erkende, at virkeligheden er en anden.

– Det er med kæmpe ærgrelse og vemod, at vi har besluttet at aflyse dette års revy. Det er en meget svær beslutning, men vi ser samtidig ingen anden mulighed. Vi ønsker ikke at sætte publikums sikkerhed og sundhed over styr, og at samles 350 mennesker i Kyllingemoderen er ikke realistisk taget hele corona-situationen i betragtning, siger den anden revydirektør, Gunvor Reynberg.

Opbakning fortsætter

Der ligger nu et kæmpe arbejde for holdet bag revyen i at sikre revyen fremadrettet med alt, hvad der er af muligheder for hjælpepakker og lokal støtte. Revyen kan til en start glæde sig over, at de fonde, der allerede havde bevilget støtte til denne sommers revy, har sagt ja til, at støtten kan overføres til arbejdet i 2021, bliver det oplyst.

– Det er en kæmpe hjælp og endnu et bevis på den unikke, lokale opbakning, som vi gang på gang oplever fra lokalmiljøet på Bornholm, og det er vi så taknemmelige for, siger Søren Hauch-Fausbøll, der også håber, at publikum vil udvise forståelse og bakke op om revyen, selv om de nu skal vente et år på at komme til revy.

– De, der allerede har købt billet, har selvfølgelig mulighed for at få deres billet refunderet. Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at publikum ved at ombytte sin billet til et tilgodebevis til 2021 er med til at hjælpe os i en meget svær tid, siger Søren Hauch-Fausbøll.

Sådan gør du

Hvis man allerede har købt billet til den aflyste revy, har man to muligheder:

1. Billetten bliver automatisk ombyttet til et tilgodebevis (bliver tilsendt på mail) til Bornholms Sommerrevy 2021.

2. Hvis man ønsker billetter refunderet, skal man senest den 24. maj sende en mail til revyen.

Dette kan man læse og se video om på hjemmesiden bornholmssommerrevy.dk.