Paw Brylet, William Koch og Henrik Bloch Andersen. Pressefoto

Ny butik i Rønne åbner på mandag

En ny butik ser dagens lys på Borgmester Nielsens Vej 14 i Rønne på mandag. Det er i lokaler, som tidligere rummede Land & Fritid.

William Koch, tidligere direktør for entreprenørvirksomheden Fugato, står i spidsen for den nye butik Würth, som handler med produkter målrettet håndværkere. Dog er private også velkomne som kunder i butikken, fremgår det af en pressemeddelelse.

Det var meningen, at butikken skulle have åbnet i slutningen af marts, hvilket coronakrisen satte en stopper for. Situationen er også årsag til en mere afdæmpet åbning, end den oprindeligt planlagte åbningsfest.

William Koch, som har været ansat hos Würth siden 1. februar, er butiks- og teamleder. Paw Brylet er 1. maj ansat som sælger med ansvar for træ-, byg-, el- og vvs-virksomheder. Henrik Bloch Andersen, som har været ansat hos Würth på Bornholm siden 2007, er sælger med ansvar for auto-, metal- og offentlige virksomheder.

Varesortimentet spænder vidt fra el- og håndværktøj, søm og skruer, tilbehør til bygmestre som for eksempel

undertag og fugemasse. Værktøj, smøremidler, skære-, slibe- og boreværktøj samt el-dele til auto-, el- og vvs-branchen.

Herudover sikkerheds- og beskyttelsesudstyr som handsker, briller, støvmasker og faldsikringsudstyr. Würth

har også sin egen serie af arbejdstøj og sikkerhedssko.

Würth er en verdensomspændende salgsorganisation med hovedsæde i Tyskland. En lang række produkter produceres på egne fabrikker.