Galleri Rasch inviterer til billedskole i sommer. Arkivfoto

Galleri laver billedskole for børn og unge

Galleri Rasch i Nørregade i Rønne inviterer på sin hjemmeside børn og unge til at deltage i en billedskole sammen med erfarne billedkunstnere i sommer. Galleriet i Bornholms Tidendes tidligere trykkerihal bliver omdannet til værksteder, hvor deltagerne kan skifte mellem tegning, maleri, bygning af tredimensionelle figurer og forskellige trykprocesser eller en blanding af det hele.

Billedskolen begynder mandag den 29. juni og varer ugen ud, og i weekenden præsenterer galleriet deltagers værker på en udstilling.

Tilbuddet henvender sig til børn og unge mellem 8 og 16 år. Tilmelding sker på galleriets hjemmeside. Hvis der ikke er deltagere nok, eller hvis coronavirussen spænder ben for billedskolen, får de tilmeldte besked.