Foto: Jacob Jepsen

Det nye gulv tager form

Rønne Idrætshals nye gulv er i denne uge blevet lagt og skal efter planen står klart inden weekenden.

Hvornår gulvet bliver taget i brug, står hen i det uvisse. Det kommer i første omgang an på, hvornår det er færdigt. Derefter afhænger det af meldinger fra regeringen om genoptagelse af indendørs idrætsaktiviteter. Og i sidste ende er spørgsmålet, om der er nogen foreninger, der har flere aktiviteter på programmet inden sommer. Det fortæller Carsten Clemmensen, idrætsinspektør i kommunen.

Når gulvet ligger klar, venter en ny vigtig opgave – uden streger er et halgulv nemlig ikke noget værd.

– Nu lægger de gulvet, og så skal entreprenøren til at male en hulens masse streger til badminton, til volleyball, til håndbold og hvad pokker ved jeg, og når de streger er malet, så bliver gulvet lakeret en gang til, siger Carsten Clemmensen.