Foto: Torben Ager

Festival finder ny dato: Der er noget for både nørderne og familierne

Madfestivalen Kulinarisk Ø har fundet nye datoer til afvikling i 2020. Oprindeligt stod festivalen til at skulle afvikles i slutningen af juni, men det blev i første omgang udsat på grund af coronakrisen.

Nu bliver datoerne den 21. til 24. juli. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Madfestivalen “indbyder tilrejsende gæster og herboende bornholmere til festlige og lærerige madoplevelser – i trygge rammer og med respekt for myndighedernes forholdsregler”, lyder det fra festivalen.

– Kulinarisk Ø består af en række mindre arrangementer, hvoraf mange forgår udendørs. Arrangementerne kan tilrettes mindre grupper – med afstand og god håndhygiejne, lyder det i pressemeddelelsen.

De første 15 fødevareoplevelser er klar og spænder fra besøg hos frie grise og jerseykøer til nye arrangementer med unge iværksættere, og gode gamle kendinge som Svaneke Bryghus og Lehnsgård – Bornholms Oliemølle.

– Der er noget for både madnørder og madglade familier, oplyser festivalen.

Årets temaer er klima og bæredygtighed, lokalt dyrkede/producerede råvarer samt stjerneskud og vildskud – nye ideer, nye fødevarer og nye producenter.