Foto: Torben Østergaard Møller

Både administrator og souschef stopper på Christiansø

Har man hang til eventyr og dertil lyst til at opleve livet på Christiansø og Frederiksø cirka 18 kilometer nordøst for Bornholm med knap 100 faste beboere, egen skole, kro og købmandshandel, så er der flere stillingsopslag under vejs.

Faktisk er der mulighed for at blive både øernes øverste myndighed, altså administrator, og dennes souschef. Den nuværende administrator, Jens Peter Koefoed, har nemlig meddelt både Forsvarsministeriet, som ejer øerne, og øernes beboere, at han ikke ønsker at forlænge sin fireårskontrakt, som udløber den 31. december i år.

Også hans souschef, Ejvind Povlsgaard Jensen, stopper, endda allerede den 30. september.

Der er ingen sammenhæng i de tos beslutning om at stoppe, slår Jens Peter Koefoed fast.

– Skal jeg være helt ærlig, må jeg nok erkende, at jeg begynder at savne familie og venner på Bornholm, siger han og forklarer, at souschefen og resten af dennes familie vil forlade øerne, fordi børnene er vokset fra Christiansø Skole, som kun går til 7. klasse.