Foto: Berit Hvassum

Medie lancerer erstatning for Folkemødet

For godt tre uger siden meddelte bestyrelsen i Foreningen Folkemødet, at årets udgave af demokratifestivalen i Allinge ikke bliver til noget på grund af corona. Det har fået det politiske nichemedie Altinget til at lancere et alternativ kaldet Altingets Sommermøde, fremgår det af Altinget.dk.

Tanken er, at Altinget Sommermøde skal holde liv i den demokratiske samtale, indtil Folkemødet vender tilbage i 2021.

Sommermødet foregår i Altingets Gård et stenkast fra Christiansborg i hjertet af København fra onsdag den 10. til og med fredag den 12. juni og byder på debat og dialog med politikere, virksomheder, foreninger og andre relevante aktører.

Alle taler, debatter og andre arrangementer transmitteres direkte på Altinget.dk og DK4’s dab-radiokanal, og flere af dem vil også blive sendt på DK4’s tv-kanal, fortæller Altinget.