Foto: Kasper Rasmussen

BHS-Almeborg er udtaget til Danmark Rundt

BHS-Almeborg Bornholm har fået en tidlig julegave.

Holdet er torsdag blevet forhåndsudtaget til den 30. udgave af PostNord Danmark Rundt, der kaldes Danmarks største sportsbegivenhed, og som næste år køres fra den 11. til den 15. august.

Det bliver sjette år i træk, at BHS-Almeborg er med i cykelløbet og tredje år i træk, at holdet er forhåndsudtaget. Men der har aldrig været tvivl om, at bornholmerne skulle med i 2020, fortæller løbsdirektør for PostNord Danmark Rundt, Jesper Worre.

– Selvfølgelig skal BHS-Almeborg med igen. Det har været imponerende, hvad de har præsteret de senere år. Sidste år vinder Martin Toft Madsen, og de har Christoffer Lisson i top10 i det samlede klassement. Så der har slet ikke været tvivl om, at de skulle med igen, siger Jesper Worre til Bornholms Tidende.

Han er imponeret over, at det bornholmske hold kan blive ved med at levere store resultatet, selvom holdets budget er begrænset sammenlignet med konkurrenterne ved Postnord Danmark Rundt.

Det kommer heller ikke som en stor overraskelse for holdets teammanager, Christian Juul Andreasen, at BHS-Almeborg igen er blevet forhåndsudtaget til næste års løb.

– Jeg er meget glad for, at vi skal med igen. Det er jo en anerkendelse af, at vi har gjort det godt. Det håber jeg, vi kan fortsætte med til næste år, siger Christian Juul Andreasen.

Han understreger, at det er vigtigt for holdet både kommercielt og sportsligt at deltage i Danmarks største cykelløb.

– Postnord Danmark Rundt er vel vores svar på Tour de France, siger Christian Juul Andreasen.

Udtagelsen af BHS-Almeborg blev offentliggjort på et pressemøde i Sønderborg.