Foto: TV2

Tinka i Tidende: Film solgt til over 70 lande

Velkommen til Tinkas julekalender på Tidende.dk:

5. Mellem de to julekalendre har du også spillet med i den danske film ”Hacker”, er der forskel på at spille i en tv-serie og i en biograffilm?

– Nej, der er faktisk ikke nogen særlig forskel, når man optager. Men efter optagelserne, når filmen lander i biograferne, så er der jo ret meget presseomtale, og man er på turné rundt i hele landet. ”Hacker” er blevet solgt til over 70 lande, og selv nu, så lang tid efter at Hacker er vist i biograferne herhjemme, er jeg inviteret til en filmfestival i Polen den kommende weekend for at introducere filmen for publikum. Så der følger en del presse med. Og det er heldigvis noget, jeg synes er super hyggeligt.

 

 

Josephine Chavarria Højbjerg er opvokset i Rønne, men sin unge alder til trods er hun allerede kendt over det ganske land fra de tv- og filmproduktioner, hun har spillet med i.

Tænder man for TV2 i december, kan man opleve hende i årets julekalender ”Tinka og Kongespillet”, hvor Josephine spiller hovedrollen som nissen Tinka.

Samme rolle spillede hun i 2017 i ”Tinkas Juleeventyr”.

Hun er 16 år gammel og indledte allerede som otteårig sin skuespillerkarriere, da hun var med i DR-børneserien ”Pendlerkids”. Senere har hun været med i DR-serien ”Klassen” og i ”Bubbers Juleshow”, hun har medvirket i nogle afsnit af krimiserien ”Broen III”, ungdomsserien Første gang og spillet med i ungdomsactionfilmen ”Hacker”, hvor hun havde en af hovedrollerne.