Foto: Berit Hvassum

Vicedirektøren bliver forfremmet på Bornholms Hospital

Annemarie Hellebek, der hidtil har været konstitueret som direktør siden i sommer, tiltræder i dag som ny direktør for Bornholms Hospital.

Hun kommer fra en stilling som vicedirektør, hvor hun blandt andet har haft ansvar for arbejdet med patientsikkerhed og kvalitet på Bornholms Hospital.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Region Hovedstaden.

– Annemarie har udført et flot stykke arbejde både som vicedirektør og som konstitueret hospitalsdirektør på Bornholms Hospital, så vi er overbeviste om, at vi har valgt den helt rigtige til føre ambitionerne for Bornholms Hospital videre, siger regionsdirektør Svend Særkjær.

– Bornholms Hospital står over for nogle konkrete udfordringer, men Annemarie er også god til at se muligheder og sætte retning, så vi ser frem til at samarbejde om at udvikle Bornholms Hospital til gavn for øens borgere, siger regionsdirektøren.

Annemarie Hellebek afløser Niels Reichstein Larsen, der i juni takkede af på posten for i stedet at blive direktør direktør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse på Sjælland.

 

 

Kom til Bornholm i år

58-årige Annemarie Hellebek er speciallæge i klinisk farmakologi og ph.d. og har før hun kom til Bornholm arbejdet som enhedschef for Kvalitet og Patientsikkerhed i Center for Sundhed i Region Hovedstaden. Og netop kvalitet og styrkelse af patientsikkerhed er blandt den nye hospitalsdirektørs mærkesager, oplyser hospitalet.

Annemarie Hellebek og hendes mand flyttede til Bornholm tidligere i år og nyder i dag at være en del af lokalsamfundet på øen, lyder det i pressemeddelelsen. Parret har to voksne børn.