Foto: Berit Hvassum

Ny direktør på hospitalet: Vi bliver nyskabende

Vicedirektøren, der siden sommer har været forfremmet til direktør, fortsætter i rollen som chef på Bornholms Hospital.

Det oplyser Region Hovedstaden mandag morgen.

58-årige Annemarie Hellebek ser ifølge en pressemedelelse fra regionen frem til at fortsætte sit arbejde “med mange engagerede og dygtige medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper”.

– Et af fokusområderne, der venter, bliver arbejdet med at udvikle digitale tiltag, hvor patienter kan blive kontrolleret i eget hjem eller via konference med eksperter fra Rigshospitalet, så syge mennesker ikke skal rejse unødigt. Her bliver vi nyskabende som hospital i et yderområde, siger Annemarie Hellebek ifølge en pressemeddelelse fra Region Hovedstaden.

– Et andet vigtigt indsatsområde bliver udfordringen med at rekruttere medarbejdere til Bornholms Hospital. Det kommer helt sikkert også til at fylde meget at knække den nød, siger Annemarie Hellebek.

 

 

Kom til Bornholm i år

58-årige Annemarie Hellebek er speciallæge i klinisk farmakologi og ph.d. og har før hun kom til Bornholm arbejdet som enhedschef for Kvalitet og Patientsikkerhed i Center for Sundhed i Region Hovedstaden. Og netop kvalitet og styrkelse af patientsikkerhed er blandt den nye hospitalsdirektørs mærkesager, oplyser hospitalet.

Annemarie Hellebek og hendes mand flyttede til Bornholm tidligere i år og nyder i dag at være en del af lokalsamfundet på øen, lyder det i pressemeddelelsen. Parret har to voksne børn.