Jørgen Toft Christensen. Foto: Berit Hvassum

Jørgen er klar til at kæmpe for Hallegaard

Driftselskabet bag det bornholmske superbrand Hallegaard går konkurs i næste uge, når enten Kadeau som minoritetsejer eller Jørgen Toft Christensen, der ejer 51 procent af selskabet, begærer forretningen konkurs.

Hvordan forløbet bliver, er der endnu ikke overblik over, men Hallegaard kommer næppe til at gå i stå.

Jørgen Toft Christensen er nemlig klar til at kæmpe for stedet.

– Jeg havde trukket pensionistkortet – men det er trukket tilbage nu. Jeg er klar til at gå i arbejdstøjet igen, siger 67-årige Jørgen Toft Christensen til Bornholms Tidende.

I første omgang kommer det til at handle om at få gang i det forholdsvis nyopførte slagtehus, hvor en række investorer – blandt andet velhavere fra den anden side af vandet – er med i ejerkredsen.

– Vi har allerede drøftet fremtiden og er enige om, at der skal gang i slagtehuset igen, siger Jørgen Toft Christensen.

 

Jeg kan ikke holde ud
at tænke på, hvis alt
det her skal gå i stå

 

Slagtehuset er som sådan ikke omfattet af konkursen i Hallegård Drift Aps. Der er ingen drift eller ansatte i slagtehuset, idet det snart konkursramte selskab har lejet sig ind i slagtehuset og har stået for den aktivitet, der var.

Men gang i maskinerne skal der altså igen, hvis det står til Jørgen Toft Christensen og resten af folkene bag slagtehuset, siger han.

– Jeg kan ikke holde ud at tænke på, hvis alt det her skal gå i stå, siger han.

Hvad med pølserne?

Det er stadig Jørgen Toft Christensen, der ejer ejendommen Hallegaard, men om det kommer til at flyde med Hallegaards ikoniske pølser igen, kan Jørgen Toft Christensen ikke love.

– Det tør jeg ikke udtale mig om. Vi skal lige have ro på og så, hvad den her konkurs har af konsekvenser, og vi vil hjælpe med, at det bliver en fair proces. Og så må vi se, hvad der sker, siger Jørgen Toft Christensen.

 

LÆS OGSÅ:

Hallegaard konkurs