Dansk forward kan fortsætte vild titelstime på isen

Mads Christensen er klar til finalen om det tyske ishockeymesterskab og kan vinde sin 12. nationale titel.

11 nationale mesterskaber står der på ishockeyspilleren Mads Christensens imponerende cv. Og nu står kun én modstander i vejen for den danske landsholdsforwards 12. mesterskabsfest i karrieren.

Sammen med sin klub, Red Bull München, vandt Christensen tirsdag aften 2-0 over Augsburg i syvende og afgørende semifinalekamp og avancerede dermed til finaleserien om det tyske mesterskab.

Mads Christensen fik selv en hovedrolle, da han bragte München foran 1-0 efter knap 16 minutters i første periode.

I anden periode gjorde Patrick Hager det til slutresultatet 2-0, der sender den sydtyske klub i finalen for fjerde sæson i træk.

Modstanderen i finaleserien bliver Adler Mannheim, der kun skulle bruge fire kampe for at eliminere Kölner Haie i den anden semifinale.

Münchens indtog i finalen giver Mads Christensen en god afslutning på en ellers ærgerlig sæson, der er blevet smadret af en skade og efterfølgende operation, som krævede en lang pause

Han nåede således blot 11 ud 52 kampe i grundspillet, men har været med i samtlige 13 playoffkampe.

Mads Christensen har i sin karriere vundet tre tyske mesterskaber med München og tre med Eisbären Berlin. Dertil kommer fire danske mesterskaber med Herning Blue Fox og et enkelt med Sønderjyske.

/ritzau/