Få en sundhedssikring til en god pris

En sundhedssikring er én af de ting, som mange vil vælge fra, hvis den er for dyr. Ligeledes er der mange, der ikke føler, de har behov for en. Det er bare ikke hensigtsmæssigt, hvis du en dag skulle blive syg. Du skal nemlig melde dig ind, mens du er rask.

ANNONCE

Derfor tilbyder Falck nu en sundhedssikring til en god pris, hvor de fleste kan være med økono-misk. For blot 100 kroner om måneden kan du for eksempel få tid hos en speciallæge inden for 10 hverdage, hvis du en dag skulle blive syg.

Køb sundhedssikring før du bliver syg
Hvis du ikke allerede har en sundhedssikring, bør du få en snarest. Det handler netop om at være dækket, inden du bliver syg. Du kan nemlig ikke blive dækket af en sundhedssikring, hvis du har en kronisk sygdom.

Hvis du melder dig ind i en sundhedssikring, mens du er rask, vil du modtage den hjælp, du har behov for – og typisk hurtigere, end hvis du ikke var dækket. Desuden kan du frit skifte rundt imel-lem de forskellige pakker, når først du er meldt ind.

I modsætning til mange andre sundhedssikringer, har Falcks sundhedssikring intet aldersloft og prisen stiger heller ikke med alderen. Du kan endda også vælge en sundhedssikring, der dækker alle personer i husstanden.

Få hjælp til at vælge den rette sygesikring
Hvis du skulle være i tvivl om, hvilken sundhedssikring der er den rette for dig, så er der heldigvis hjælp at hente. Hos Falck kan du nemlig blive ringet op af en rådgiver, som kan hjælpe dig med at finde den sundhedssikring, som passer til dine behov.

Blandt andet har du mulighed for at vælge en sundhedssikring, der giver dig kørsel til behandlin-ger. Du kan læse meget mere om fordelene her: https://www.falck.dk/falck -sundhed/produkter/sundhedssikring