Ulrik og Marvin Gaye afviste al modstand

På en dejlig lun sommeraften var der igen stort besøg på Bornholms Brand Park. Som forrige løbsdag var der hele 3.000 tilskuere, der overværede det ni løb store program, hvor hovedbegivenheden var det bornholmske derby, Knud Jensen & Søns 4 års-mesterskab.

Mesterskabet blev et spændende og seværdigt løb, hvor det som ventet var Marvin Gaye og Baunely’s Diamant, der kom til at gøre op om sejren.

Fra start snuppede Marvin Gaye med Ulrik Christoffersen spidsen og var derefter i stand til at forsvare sig hele vejen. Baunely’s Diamant forsøgte at komme i nærkamp på de sidste to omgange, men måtte kapitulere og se til, at Marvin Gaye smuttede med den eftertragtede titel.

– Det blev, som jeg havde håbet på. Hver gang jeg kaldte på ham, så svarede han op, så jeg var rimelig sikker på, at vi ville vinde, konstaterede Ulrik Christoffersen efter sejren.

Hurtigklasse-opgøret, der indledte aftenens V5-spil, blev en enegang for den bornholmske mester Solon med Niels Kristian Hansen i vognen. Den førte ganske enkelt fra start til mål og vandt sikkert foran Any Given Monday.