Sådan kan bornholmske lejligheder fremtidssikres

Det virker til, at boligpriserne i København bliver ved med at stige, selvom mange af bygningerne er gamle. Den luksus har vi ikke på Bornholm, og det er en god ting, da det gør, at vi ender med at vedligeholde vores lejligheder og gøre dem klar til fremtiden.

Der er mange ting, du kan gøre for at få en mere moderne lejlighed:
• Bedre isolering. De fleste ældre lejligheder kan gøre meget på det her punkt. Generelt vil det være et byggeprojekt for hele ejendommen. Det kan være hulmursisolering. Dette vil hjælpe gevaldigt på jeres varmeforbrug.
• Få en altan. Det er blevet in med altaner til lejligheder, fordi det er blevet billigt og sikkert at montere dem. Find mere information her.
• Nye vinduer. De vil gøre en kæmpe forskel for jeres varmeregning. Måske kan du huske den gamle reklame om at varme op for fuglene udenfor. Det er dejligt for fuglene, men det er ikke godt for miljøet eller din pengepung.
• Solceller på taget. I ejendommen kan I overveje, om I vil have solceller.
• Faldstammer, tag og andre ejendomsprojekter. Det er en god idé at få ordnet alle de store ting i ejendommen, hvis I skal have en moderne lejlighed i fremtiden.
Generelt er det en god idé at skifte alt, hvor du nu kan få noget mere miljørigtigt. Det er alt fra vaskemaskine til opvaskemaskine. Du finder flere råd her.

Gavner miljøet og gavner din lejlighed
Vores store fokus på miljø de sidste 10 år, har også gjort, at du kan forvente en dyrere el, vand- og fjernvarmeregning. Alle disse tiltag er gjort, for at vi passer bedre på miljøet. Du kan ligeså godt få en mere moderne lejlighed nu, for det bliver kun dyrere. Alt der er godt for miljøet, ender også med at være godt for din pengepung, så på den måde bliver det en win-win-situation.