DHL Stafetten 2020 er aflyst på grund af coronakrisen

DHL Stafetten 2020 er aflyst på grund af coronakrisen.

Det oplyser de fem lokale arrangører fra Sparta Atletik og Løb i en fælles pressemeddelelse.

Stafetten afholdes hvert år i fem forskellige danske byer. Sidste år deltog over 200.000 danskere fra over 6000 forskellige virksomheder i løbet.

Siden forbuddet mod større forsamlinger blev forlænget til og med august, har arrangørerne overvejet muligheden for at afholde årets stafet senere på året.

Men nu lyder vurderingen, at det ikke vil være ansvarligt eller forsvarligt at afholde et arrangement i en sådan størrelsesorden i fem forskellige landsdele i et coronaramt Danmark.

– Ligesom de andre arrangører er vi i Aarhus Motion utrolig kede af, at det ikke er muligt at gennemføre DHL Stafetten 2020, siger Carsten Brandt, der er formand for Aarhus Motion.

– Men helbredet for vores frivillige og deltagerne kommer i absolut første række, og vi har selvfølgelig stor respekt og forståelse for beslutningen, som vi bakker 100 procent op om.

Stafettens hovedsponsor, DHL, støtter op om arrangørernes beslutning om at aflyse årets løb.

– Vi er kede af at skuffe de mere end 200.000 mennesker, som deltager ved DHL Stafetten år efter år, men vi håber meget på, at såvel tidligere som nye deltagere vil bakke os op i 2021, hvor DHL Stafetten selvfølgelig vender stærkt tilbage, siger Susanne Katja Kristensen, Marketing Manager i DHL Express Danmark.

/ritzau/