Betingelser

Køb af abonnement

Herunder kan du se de betingelser der gælder når du køber et abonnement på vores hjemmeside.

Udbyder af artiklerne på www.tidende.dk og www.bornholmstidende.dk (herefter kaldet hjemmesiden) er
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
3700 Rønne
Telefon: 56903000
CVR-nr.: 35 24 41 15
E-mail redaktion: [email protected] (for redaktionelle henvendelser)
E-mail abonnementsafdeling: [email protected] (for henvendelser om dit abonnement)
E-mail web: [email protected] (for tekniske spørgsmål)

Priser:
Alle priser er inklusiv 25% moms og alle danske afgifter, told mm.

Kreditkort:
Der kan betales online med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, JCB.

Bornholms Tidende benytter SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet. Det betyder at alle betalinger sendes krypteret til PBS og at vi ikke har adgang til disse data.

Fortrydelsesret
Når du køber et abonnement på hjemmesiden bliver det aktivt umiddelbart efter betalingen. Ved ibrugtagning (når du for eksempel læser en låst artikel eller en e-avis) fraskriver du dig den almindelige 14 dages fortrydelsesret.

Opsigelse
Alle abonnementer er fortløbende og fortsætter indtil de opsiges. Opsigelsen skal være Bornholms Tidende i hænde senest 3 hverdage inden udløb af den betalte periode. Opsigelsen kan sendes via mailadressen [email protected], pr. brev til Bornholms Tidende, Nørregade 11-19, 3700 Rønne eller ved personlig henvendelse i vores ekspedition på samme adresse. Der ydes ikke tilbagebetaling for bestilt og betalt periode.

Kvittering
Ved førstegangskøb af et abonnement på hjemmesiden bliver du bedt om at oplyse din e-mail adresse og vælge et kodeord. Dette sker for at sikre at du senere kan logge ind og læse e-avisen og låste indhold på hjemmesiden, afhængigt af hvilket abonnement du har valgt. Når du køber et abonnement vil du få tilsendt en kvittering for købet på e-mail, der indeholder betalingsinformationer.