De bedste danske sejre i Tour De France

Der har været mange mindeværdige danske Tour De France sejre i løbet af årene. Har du fået blod på tanden efter at Tour De France gik i gang i år? Hvis ikke, så vil du helst sikkert have det efter at have læst lidt om de forskellige ryttere som i tiderne har gjort sig særligt bemærket ved Tour De France. Hvis du har en god mavefornemmelse, så kan det godt betale sig at satse på din favorit og at bruge denne kampagnekode for at få en af de bedste bonusser i branchen!

Jesper Skibby-5,etape (1993)
Jesper Skibby pådrog sig en voldsom skade under et styrt og fik et dobbelt kraniebrud. Få måneder efter formåede han at gøre et kæmpe comeback og vandt 5. etape foran sprintere som Wilfried Nelissen og Mario Cipollini med et angreb mod slutningen.

Bjarne Riis-7,etape (1993)
Bjarne Riis fik sit store gennembrud som rytter for Ariostea tidligere i 1991. Han formåede at vinde den bjergrige 7. Etape med en spurt hvor han formåede at holde Max Sciandri og Johan Museeuw på afstand.

Bo Hamburger-8,etape (1994)
Bo Hamburger var en del af TVM-mandskabet og formåede at vinde 8. Etape foran Festinas Luc Leblanc og Rolf Aldag. Det var en af hans allerstørste sejre i karrieren.

Rolf Sørensen-13,etape (1996)
Richard Leblanc, Richard Virenque og Orlando Rodrigues måtte se sig snydt da Rolf Sørensen positionerede sig som den hurtigste udbrudsrytter og trak fra de andre og kom først over målstegen i Superbesse og vandt etapen.

Jakob Piil-10,etape (2003)
Jakob Piil var egentlig trådt ud af cykelsportens rampelys, men da chancen opstod tog han revanche og vandt den 10. Etape og hans eneste Tour De France sejr. Da der var blot 18 kilometer tilbage af etapen, stak han af sammen med Fabio Sacchi, inden han slog Italieneren med en hel cykellængde ved målstregen.

Michael Rasmussen-16,etape (2006)
Som året før vandt Michael Ramussen også bjergtrøjen dette år. Efter et langt soloridt på en stejl bjergetape endte han med en sejr og kunne derfor igen sikre sig trøjen efter at have høstet masser af point på etapen.