Toeren kom tættere på i bakkerne

Blot to sekunder var der imellem svenskeren Mustafa Muhammed og Anders Nøstdahl Gløersen, da tredje etape af Etape Bornholm onsdag aften blev afgjort i Almindingen på en 7,8 km lang kuperet rute.

25 minutter og 30 sekunder blev vindertiden, men om svenskeren tog det roligt, eller om det var Anders Nøstdahl Gløersen, der rent faktisk er god på bakker, vil aftenens bjergetape på Hammeren måske afsløre.

I den samlede stilling er stillingen uændret, bortset fra, at Mustafa Muhammed nu fører med et minut og 32 sekunder.

Vikingløberen Lasse Hansen holder sig med en 12. plads i top 10 i den samlede stilling.

Hos kvinderne tog Anna Holm fra Sparta sin tredje sejr. 28.49 minutter. Charlotte Karlsson var tilbage på andenpladsen, men ikke nok til at passere Louise Laursen, FIT4RUN, Louise Laursen har efter sit gode løb stadig 13 sekunder til gode på svenskeren.