Det er for børn og voksne: Jazz og gøgl festival

Jytte Abildstrøm og Tobias Trier er med på det hold af dygtige folk, der tager til Bornholm for at give øens børn og deres voksne en fantastisk musikalsk oplevelse – kombineret med gøgl og akrobatik.
Under titlen Jazz For Kids på Bornholm er det gøgl og musik i øjenhøjde for alle børn med blandt andre Kaya Brüel, Ole Kibsgaard og Cirkus Panik m.fl.
Jazz For Kids på Bornholm er en to dages minifestival, med fokus på børnejazz, gøgl, gode historier og hyggelig stemning. Her kan børn opleve fantastiske livekoncerter, synge med på børnesange og deltage i akrobatik og gøgl.
Det foregår onsdag den 14. juli, kl. 10-15 på Gæstgiveren i Allinge, og torsdag den 15. juli på Musikhuzet i Rønne fra 11 til 15. Begge arrangementer er udendørs. Koncerterne præsenteres af Børnejazzklubben, Copenhagen Jazz Festival og JazzDanmark.